Els Vins

vinos_03

Protegides per roures i alzines, les vinyes de Can Bufí broten arrelades en terres de pissarra i granítiques. Des de l'Albarinyu, el vi més fresc i afruitat, fins al Puig de la Ruïra, el més potent i vigorós de la casa, de l'Ardenya brollen tres vins blancs, quatre vins negres, un vi rosat i un cava.

tinto_03

Garnatxa

El negre cardinal de la mediterrània. El terrer de la finca i la gradació ambiental de la ubicació de Can Bufí ens imposen cultivar una varietat que omple la boca i es corona en el paladar, un vi ufà i contundent que es concreta conservant l’espurna afruitada.

PREMSAL BLANC

La singularitat vinatera de l’illa de Mallorca, una varietat pròpia de l’onatge insular mediterrani que plantada a casa dóna una fruita atípica. Cabell d’àngel a la boca, la seva calidesa vol honorar el geni dels nostres germans. Del mateix llinatge que el Xarel·lo i la Pansa blanca.

La singularitat vinatera de l’illa de Mallorca, una varietat pròpia de l’onatge insular mediterrani que plantada a casa dóna una fruita atípica. Cabell d’àngel a la boca, la seva calidesa vol honorar el geni dels nostres germans. Del mateix llinatge que el Xarel·lo i la Pansa blanca.

blanco_01

PETIT BUFÍ

Fill del nostre cupatge de diferents varietats, és el menut de la finca, el negre atenuat. De la voluntat de trobar la subtilitat i la finor de la fruita roja, brota aquest vi esvelt però minuciós amb el cos a la boca que ancestralment disposa tota classe de raïm fosc.

SIRÀ

Vi negre temperat i delicat que en les seves particularitats afruitades hi troba amplificació i alçada. És el nostre Sirah, de color viu i tonalitats despertes, que festeja amb els matisos rogencs de la primavera. Varietat típica mediterrània.

PUIG DE LA RUÏRA

Vi negre vigorós i homogeni, de forquilla i ganivet. És la nineta dels ulls de la casa, l’aliat perfecte tant pel dinar cordial i generós com pel sopar intens i expansiu. Fet amb Carinyena i Garnatxa, la delicada combinació de l’excel·lència. Varietat típica mediterrània.

ALBARINYU

La família del blanc que identifica Galícia amb la distinció és inexcusable en la carta. El clima i el terrer de la finca confereixen al nostre Albarinyu una acidesa naturalment elevada i un caràcter dolç que es dilata al paladar. Vi puntual quan la sensibilitat de la vianda lleugera alça el brindis.

GARNATXA BLANCA

El blanc exemplar de la costa mediterrània que es projecta a taula coherent amb la duresa de la terra que el cultiva. Compacte de cos i tornejat d’ànima, el color se li desplega fins a confondre’s amb la llum del cel rogenc. El blanc de les distàncies llargues. 

ROSAT

Fructífer i acollidor en les introduccions, aflora per recollir-se en l’espai tradicionalment reservat als vermuts. L’ específica fertilitat del terrer de la finca i el sol que l’embolcalla detallen un vi rosat que refreda els pics rigorosos dels nostres estius.

CAVA BRUT NATURE

Sigui en l’aventura dels preludis o en la nebulositat dels epílegs, a taula cerquem el bombolleig evanescent i refinat que caracteritza els vins dels veïns del nord. Brut Nature de 15 mesos, és un cava que sintonitza amb la intimitat pròpia del xampany. 

Reserves

Vol assaborir la nostra cuina? Desitja tastar l’assossec de les nostres habitacions? O potser s’estima més degustar el vi de la finca a la terrassa panoràmica mentre el sol se’n va a dormir? Aquí estem per atendre'l.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

simbolo-bco

Ctra. de Tossa s/n.     |     Veïnat de Llobatera, 20.  17240   |    Llagostera

Ctra. de Tossa s/n.     |     Veïnat de Llobatera, 20.  17240   
 
Llagostera - España