LA FINCA

aerea_02

Can Bufí presideix un terreny rectangular de 26 hectàrees que s'enfila fins al Puig de la Ruïra, massís de 450 metres encarat al mar Mediterrani. Rehabilitat i envoltat per 4 hectàrees de vinya, la casa pairal aparella el Restaurant i l’Hotel. Contrada de silenci, a Can Bufí el rellotge sucumbeix a la lentitud i a la pausa, a l’admiració del majestuós paisatge que encercla la propietat.

PHOTO-2018-12-23-10-39-49 2

Tota la finca s'ha fet amb el carinyo,  dedicació i esforç constant  de tota la família. Està construit pensant en què tothom gaudeixi al màxim de la visita a Can Bufí.

La finca data des de 1257 i la Familia Tarinas la va adquirir el 2014 quan va començar amb la plantació de vinyes i a començar restaurar la casa pairal.

IMG_1610

Reserves

Vol assaborir la nostra cuina? Desitja tastar l’assossec de les nostres habitacions? O potser s’estima més degustar el vi de la finca a la terrassa panoràmica mentre el sol se’n va a dormir? Aquí estem per atendre'l.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

simbolo-bco

Ctra. de Tossa s/n.     |     Veïnat de Llobatera, 20.  17240   |    Llagostera

Ctra. de Tossa s/n.     |     Veïnat de Llobatera, 20.  17240   
 
Llagostera - España